клиент
пускова дата
проект

MEDsys - информационна система за управление на онлайн запитвания към доктори и записване на часове за преглед при специалисти. Изградена е в помощ на www.zdravenchas.org, като управлява постъпилите запитвания през уебсайта. Друга основна функция е, управлението на постъпилите телефонни обаждания, обработката за данните на пациента и записване на преглед при даден специалист. Интегрирани са модули, чрез които докторите могат да определят сами своето приемно време, да видят записаните при тях пациенти, и да отговарят онлайн на запитвания.

 

MED Communications – първата специализирана агенция за медицински PR и реклама. Създадена в отговор на специфичните нужди на фармацевтичните компании и потребителите на здравни продукти и услуги в България, Агенцията оперира успешно на изключително сложен пазар, какъвто е този на фармацевтичните продукти.
Наши клиенти са едни от най-големите фармацевтични компании. MED Communications работи с различни неправителствени и професионални организации, както и с всички медии в България.