• клиент
  проект

  BND Consulting Ltd.

  www.bnd-consulting.eu

  Счетоводна къща Би Ен Ди Консултинг предлага професионални аутсорсинг счетоводни услуги, при спазването индивидуалния подход към всеки клиент. Нашият опит в предоставянето на аутсорсинг услуги и администрация на много клиенти с различни изисквания ни позволи да разработим процесите, необходими за постигане на ефективни резултати и вземане на правилни управленски решения.

 • клиент
  проект

  Blue Sky Travel е първата агенция в България, която предлага услугата info-Flight. Пътниците ще бъдат информирани непрекъснато при промяна или отлагане на своите полети през мобилните си телефони. Това e софтуер за полетна информация, базирана на GSM технологията и качеството за обслужване на клиентите на Blue Sky Travel.

  Предимства - С помощта на системата Blue Sky Travel осигурява високо ниво на обслужване на пътниците, като ги информират за състоянието на полетите, както и всякакви възможни промени в графика. Пътуването става по-комфортно и по-приятно за пътниците: няма нужда да бързат за летището, ако знаят, че техният полет има закъснение и  могат да отидат там по-късно. Освен това, колеги на пътниците, техни роднини или познати, могат да оставят номера си и да получават информация за полета. Няма да се налага пътниците да губят време и пари дори за обаждане по телефон.

 • клиент
  проект

  Във времето на информационните технологии е от изключителна важност да се движиш успоредно с тяхното развитие. Уебтехнологиите, както и увеличаващите се динамика и възможности на фотографията търпят непрекъснати промени и предоставят все по-големи възможности за реализация на креативни и иновативни идеи, свързани с уеб презентирането.

  360  разходка е симулация на разходка на съществуващо място, направена чрез свързване на серия от панорамни снимки.  В нея може да се добавят мултимедийни елементи: музика, звукови ефекти, текст и т.н..

 • клиент
  проект

  MED Communications

  www.zdravenchas.org

  Zdravenchas.org е проект на MED Communications, насочен към предоставяне на цялостен сървис на пациентите.

   

  MED Communications е специализирана агенция за медицински ПР и реклама.

  Създадена е в отговор на специфичните нужди на фармацевтичния пазар и потребителите на здравни продукти и услуги в България.

  Агенцията е на българския ПР и рекламен пазар от 2002 г.

  През 2009 г. Агенцията е отличена с Първа награда на престижния конкурс PR Приз 2009 в категорията “PR на съществуващ продукт или услуга”.

 • клиент
  проект

  DiveTec Ltd.

  www.suunto.bg

  Suunto е водещ дизайнер и производител на прецизни спортни инструменти за дайвинг, тренировки, алпинизъм, туризъм, ски, ветроходство и голф. Отличени за интуитивния си дизайн, точност и надеждност, прецизните Suunto инструменти съчетават естетиката и функционалността на часовниците с характерните за спорта компютри, помагащи на спортистите на всички нива да анализират и подобрят своята ефективност.

 • клиент
  проект

  MEDsys - информационна система за управление на онлайн запитвания към доктори и записване на часове за преглед при специалисти. Изградена е в помощ на www.zdravenchas.org, като управлява постъпилите запитвания през уебсайта. Друга основна функция е, управлението на постъпилите телефонни обаждания, обработката за данните на пациента и записване на преглед при даден специалист. Интегрирани са модули, чрез които докторите могат да определят сами своето приемно време, да видят записаните при тях пациенти, и да отговарят онлайн на запитвания.

   

  MED Communications – първата специализирана агенция за медицински PR и реклама. Създадена в отговор на специфичните нужди на фармацевтичните компании и потребителите на здравни продукти и услуги в България, Агенцията оперира успешно на изключително сложен пазар, какъвто е този на фармацевтичните продукти.
  Наши клиенти са едни от най-големите фармацевтични компании. MED Communications работи с различни неправителствени и професионални организации, както и с всички медии в България.

 • клиент
  проект

  Domiconsult Ltd.

  www.domiconsult.com

  Счетоводна компания „Домиконсулт“ обслужва успешно своите клиенти повече от 5 години. Ние предлагаме пакетни и индивидуални счетоводни, финансови и управленски услуги на нашите клиенти. Дългогодишният опит и добрите практики на нашите служителите ни карат да се чувстваме уверени в качеството на услугите, които предлагаме. Обратната връзка и референциите на клиентите ни са част от факторите, които ни позволяват да разширяваме мрежата си от национални и международни клиенти и партньори. На нашите услуги се довериха компании, както от България, така и от Русия, Румъния и Белгия.

   

  Фирмената ни политика е да предоставяме високо качество на услугите си на достъпни цени. Целта ни е да предоставяме пълната гама от услуги на клиентите си и да им позволим да се фокусират само и изцяло върху бизнеса си.

 • клиент
  проект

  Sun Spree Holidays

  www.lastminutetravel.bg

  Туристическа агенция „Сън  Сприй Холидейз” е основана през 1997 г. като частна компания, основна дейност обслужването на корпоративни клиенти.

  Чрез Търговската марка Last Minute Sun Spree компанията предлага своя опит в обслужването на индивидуални клиенти в областта на пътувания, свободно време и хотелско настаняване. Индивидуалният подход към всеки клиент, бързата реакция, професионалното обслужване и качеството на услугите, ще Ви подтикнат да желаете да обиколите света с удоволствие.

 • клиент
  проект

  Български Голдeн Ретривър Клуб

  www.bulgoldens.com

  Българският Голдeн Ретривър Клуб е учреден на 01.05.2005г. (Великден). Основната ни цел е съхраняването, развитието и популяризирането на породата Голдън ретривър в България. БГРК обединява усилията на хора, желаещи да работят именно в тази насока. В клуба се извършва само чистопородно развъждане, при точно спазване на изискванията на официалния стандарт относно расовите белези на кучетата от тази порода.

 • клиент
  проект

  Енви Кон България

  www.envi-con.bg

  Енви Кон България e инженерингова компания, предлагаща услуги в областта на проектирането на топлоелектрически централи.

  Компанията работи в тясно сътрудничество с Envi Con, Нюрнберг. Общо в двете компании работят над  200 инженери с богат международен опит във всички сфери на проектирането на топлоелектрически централи.

 • клиент
  проект

  www.nextbgtrip.com

  www.nextbgtrip.com

  Не искаме да сме изключителни, нито се имаме за гениални новатори, открили революционен начин за по-печелившо интернет потребление. Искахме да създадем нещо подредено, светло и усмихнато, каквато е и самата България. Идеята ни е да ви покажем страната ни в позитивен блясък, така както я усещаме ние, без да ви спестяваме обективните истини, които понякога имат нотка негативизъм.